top of page

Andra tjänster

Här är några av de andra tjänsterna vi åtar oss:)

Event & Catering

Förutom vår verksamhet i Kulturhuset åtar vi oss gärna cateringuppdrag. Vi tar helhetsansvar för små som stora event. Vi levererar mat till studentfesten, bröllopet, möhippan eller firmafesten. Gå in och titta på våra fantastiska produkter och se exempel på vad vi kan erbjuda. Du kan beställa varma rätter, kalla tapas, smörgåstårta, partybrickor, bufféer m.m. Vi levererar även goda kakor, muffins, pajer och cookies. Kanske vill du beställa efterrätt till tjejmiddagen eller fredags-fikan på jobbet? Vill du att vi ska komma hem till dig och fixa hela festarrangemanget är det inget som är främmande för oss. 

DU HAR ÖNSKEMÅLET - VI HAR LÖSNINGEN:)

Skärmavbild 2023-07-23 kl. 18.18.40.png

Teaterbeställningar

För er besökare till teaterpauser på Stadsteatern erbjuder vi en härlig kombinerad teatermeny. Den bokas och betalas i kassan innan föreställningen samma dag. Så vill ni slippa stå i kö är detta ett perfekt alternativ. Är man sugen på mat man äter med kniv, gaffel eller sked rekommenderar vi att komma in Utbult Bornebys egna lokaler. Vill du ha något mindre, så säljer vi lite smått och gott i snacks och dricka väg under pausen i teaterfoajén, som även det går att förboka. Under välbesökta teaterföreställningar har vi öppet vår bar både innan föreställning och i pausen i foajén:)

 Vid frågor är det bara att kontakta oss på: 033-10 21 00

Skärmavbild 2023-07-12 kl. 12.27.59.png

Fest hos oss

Bröllop, dop, 30, 40, 50års-fest eller afterwork? Vi skräddarsyr just ert arrangemang. Vissa perioder på året har ni möjlighet att boka vår fantastiskt trevliga lokal som ligger på vackra PA Halls terrass. 

Vår lokal passar bra för sällskap på upp till 75 pers. Vi kan leverera mat, dryck, musik och annat. Maila för mer info till antingen: 

annika@utbult-borneby.se

peter@utbult-borneby.se

IMG_7676.HEIC
bottom of page