top of page

Det här är Utbult Borneby

Vi är ett syskonpar som brinner för att laga och bjuda på god mat i en trevlig miljö. Våra ledord är kvalitet, kunskap och personligt bemötande. Tillsammans har vi 60 års erfarenhet i branschen! Välkomna in / Peter och Annika

Vi söker.png

Vi söker medarbetare!

Vi har mycket att stå i, därför behöver vi nu dig som tycker att vårt yrke är fartfyllt och roligt, gillar kontakten med våra härliga gäster och vill vara en pålitlig, skön arbetskamrat som finns där när det behövs. Att jobba nån helg och kväll ibland är för oss en självklarhet. Har du ett intresse för mat bak och dryck så är det ju såklart ett plus då vi gemensamt försöker bidra till att var ett självklart alternativ för Boråsarna. Är du denna personen så vill vi tillsammans med dig ge dig möjligheterna till ett trevligt varierat arbete där det finns stora möjligheter att växa och skaffa mer kunskap och erfarenheter. Intresserad? Hör av dig så diskuterar vi vad din roll skulle kunna bli hos oss.

om oss.png

Det började med Annika & Peter

Utbult Borneby & Co, som består av Annika Utbult och Peter Borneby, öppnade Cafe & Bistro 2011 i Kulturhusets lokaler i Borås. Förutom oss har vi en härlig personalstyrka:) 

Grön Satin

"Kvalitet, Kunskap och Personligt bemötande"

Vår affärsidé

Vår affärsidé och mål är att erbjuda vällagad mat & dryck av hög kvalitet till ett rimligt pris, samt att våra gäster ska känna en avslappnad "hemma hos" - känsla i våra fräscha lokaler och uteservering. 

För att hålla vår prisvärda meny sker all beställning av mat och dryck i kassan, men självklart kan du boka ett bord för att säkra en sittplats. Detta gör du enklast genom att slå oss en signal på 033-10 21 00. 

Skärmavbild 2023-07-12 kl. 13.19.10.png
bottom of page